Shiirin

Som utbildar sig till systemvetare

sheer cover

Publicerad 2012-04-20 15:26:33 i Skönhet o tips,

Hejj alla pigga o glada där ute! Hoppas allt e bra med er? fick hem min sheer cover. Har hört en heldel bra saker om den så nu va de dags för mig o testa själv o se va ja tycker om den, ni som har testat den va tycker ni?

Datorer?

Publicerad 2012-04-18 17:36:37 i Skolan,

Hejj alla glad! hoppas de ba gott med er? Tänkte på nått vi prata om i skolan idag om hur säker är ens dator egentligen? vi tillbringar sååå många timmar framför dator och sparar en massa viktiga informationutan o tänka för oss hur säker är det att jag sparar detta i datorn än att skriva ner de på papper?

jag vet lite tråkigt att prata om men en som inte vet så mycket om datorer vet inte heller hur de ska få reda på att någon där ute kan knäcka in sig i ens dator o se allt. Men vad jag tycker är att man skriver ner den där viktiga lösenordet på papper än spara de i datorn och ser till att man skaffar sig bra säkerthet program även. Men måste fortsätta o plugga ni får ha de så underbart sålänge ciao amigos!

Snyggt ska de va

Publicerad 2012-04-15 16:43:51 i Skönhet o tips,

Hejj på er älskade hoppas allt e bra med er? Vill rekommendera nått för er som jag testa nämligen nagellack! Haha jaa skriker alla tjejer nu men den här är loreals nya nagellack, tycker verkligen om den köpte en i ljus lilla men bilden visar helt annan färg de vet jag men men den får en 5 av 5 från mig va tycker ni?

hi from stockholm!

Publicerad 2012-04-12 15:09:12 i Shoppat,

haha vilken rubrik tänker ni nu va? efter att man har stäng av sig från världen och bara pluggat glömmer man bort allt annat. Men hur e de med er? hoppas allt e bra! själv så har man tagit de lite ledigt från plugget och bara vilat huvudet men nu e de dags igen, ska göra klart arbetet insallah idag då kan jag vila 110%. Träffa en vän igår fick med mig hem några saker. Men sak jag måste jag vissa upp som jag verkligen tyckte om. Den e verkligen finare i verkligheten :)




hörs sen ciao

chock!

Publicerad 2012-04-01 22:17:04 i Min vardag,

haha jaa chockad? de e jag iaf men de har varit en typisk söndag en vilo dag. Söndags som vanligt lir de storstäda sen en massa gott framför tven men får lite ångest över att jag inte plugga lite idag får ta igen de imor. Men kolla här min sötta lillla ramlösa hahah men säger godnatt och hejdå till ännu en vecka och hoppas på att snön försvinner :D

1a april

Publicerad 2012-04-01 15:16:39 i Min vardag,

Hej alla ursäkta för en dålig uppdatering men haft så mycket o gör så mycket stress så ska göra mitt bästa med att uppdatera. Men tog ledigt igår från allt och vila huvudet med att umgås med nära o kära. O nej har inte glömt de e 1a april idag lurat nån än? Jag själv har inte gåt på nått än försöker påminna mig helatiden att de e 1a april idag hitt tills har ja klarat mig iaf. Men ska röra på mig ut nu hörs sen, ha de bra så länge

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela